Home   Collectie   Het restaureren   Contact

 


 

Beurs

 

 

La Table

Naarden-Vesting

De sfeerbeurs voor de laatste maanden van het jaar: La Table. Alles op het gebied van decoratieve interieurinrichting, culinaire geneugten en lifestyle rondom de gezellige kerstperiode verzamelt zich op een bijzonder sfeervolle locatie in De Grote Kerk in de vestingstad. La Table is in meer dan 10 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende evenement op het gebied van de decoratieve tafel aankleding. Meer dan 50, met zorg geselecteerde regionale en landelijke exposanten presenteren hun collectie, vari�rend van exclusieve inrichting, antieke gerestaureerde kroonluchters antieke en moderne serviezen, bijzonder tafelzilver, kunst, antiek, wijnen en delicatessen tot curiosa en cadeau-idee�n. De Grote Kerk en de Vesting van Naarden bieden een bijzondere en sfeervolle locatie voor deze feestelijke beurs. In het weekend van La Table zullen de winkels en antiquairs in Naarden-Vesting, inclusief Het Arsenaal, op zondag geopend zijn. Ook dit jaar heeft Paul Fagel van Restaurant Het Arsenaal een speciaal Lunch en Diner arrangement samengesteld voor de bezoekers van La Table. (Nu ook in het weekend voor de lunch geopend )
 

        

      

Een prestigieus gezelschap op Paleis het Loo
 

Gedurende 4 dagen presenteren de meest vooraanstaande interieurspecialisten uit Nederland en België de authentieke stijl van het leven in de vorm van o.a. karakteristieke meubelen, kroonluchters, tijdloze stoffering, waardevolle decoratieve objecten, bijzonder antiek, oude bouwmaterialen, hoogwaardige interieurbouw, smaakvolle kunst, bezielde tuinarchitectuur, originele culinaire specialiteiten en nog veel meer.

De bezoeker vindt alles om bijvoorbeeld een monumentaal huis in haar oude stijl en glorie terug te brengen en er op hedendaagse wijze van te genieten. Daarnaast wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan modern ontwerp in harmonie met het luxe karakter van Authentiek. Kortom in de ambiance van Paleis Het Loo een beurs voor mensen met aangeboren stijl.

  

Bremer Kroonluchters
Malkenschoten 46
7333NN Apeldoorn

Nagelpoelweg 82

7333 NZ  Apeldoorn

 

Openingstijden: Op afspraak.

Telefoonnummer: 0031(0)55-5063935
Mobiel: 0031(0)633314005

Email: info@bremerkroonluchters.nl

ING nr. 650205464
Kvk.nr. 08045167

 

 

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend, alle prijzen zijn onder voorbehoud.